HYUNDAI SECURITY Camera & Alarm systemen.

Hyundai CCTV & Beveilings systemen

Hyundai heeft een complete assortiment van camera en beveiligings producten voor het beveiligen van uw bedrijf of woning. Ook is het mogelijk om Hyundai in te zetten voor grote projecten omdat ze alles in huis hebben voor het bewaken van woningen tot grote parkeergarages. De systemen zijn voorzien van vele slimme mogelijkheden.

 

Hyundai heeft een complete lijn met HDTVI camera’s .

Heeft u een bestaand analoog systeem met coax kabel (RG59)? Dan is er met de Hyundai CCTV met HDTVI  DE oplossingen om uw oude analoge systeem op te waarderen naar  een FULL HD camerasysteem. Het grote voordeel hiervan is dat de huidige coax kabel opnieuw gebruikt kan worden.

Door de oude bekabeling her te gebruiken,  word er veel bespaard op de installatietijd. Hierdoor kan voor een verrassende aantrekkelijke prijs,  uw oude analoge CCTV systeem opgewaardeerd worden naar een FULL HD (1080p) camera systeem.