Toestemming gebruik foto,

  Selecteer hieronder je keuze door het aanvinken van het hokje

  Bij het verzenden van dit formulier bevestig ik dat ik de ouder/vertegenwoordiger ben van de kinderen op deze foto. En oderstaande tekst heeft gelezen.

  Assen, Maart 2020

  Beste ouder/verzorger/bezoeker,

  Door op de knop te drukken worden er een foto gemaakt van de personen die voor de knop staan. Deze foto('s) worden gebruikt voor het bijhouden van ons logboek.

  Wij gaan zorgvuldig om met deze foto’s. Wij plaatsen geen beeldmateriaal waardoor personen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s geen namen.

  Daarnaast zijn wij vanuit de wetgeving verplicht om uw toestemming te vragen voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter als hij/zij jonger is dan 16 jaar. personen van 16 jaar en ouder moeten zelf toestemming geven, daar is volgens de wet geen toestemming van de ouders/verzorgers voor nodig.

  Het is goed om het geven van toestemming samen met uw zoon/dochter te bespreken. Als u uw keuze thuis bespreekt, dan weten ze zelf waarom het gebruik van foto’s en video’s wel of niet mag. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw kind op internet verschijnen.

  Uw toestemming geldt alleen voor beeldmateriaal dat word verkregen door het indrukken van de knop.

  Met dit formulier vragen we u aan te geven dat wij het beeldmateriaal mogen gebruiken voor het plaatsen van de foto op https://spijkerit.nl

  U mag natuurlijk altijd de door u gegeven toestemming intrekken. Ook mag u op een later moment alsnog toestemming geven. Zonder toestemming zal er geen beeldmateriaal van uw zoon/dochter gebruikt en gedeeld worden.

  Zonder reactie worden foto's na 5 dagen verwijderd

  Alvast bedankt voor uw medewerking!

  Met vriendelijke groet,
  Tjeerd van Spijker
  Spijker iT