Camera systemen

Wij bieden u een uitgebreid camera assortiment aan. Die u thuis of in het bedrijfspand veiligheid, bewaking en gemak brengen.

Van eenvoudige camera’s tot professionele camerabewaking met opname mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan (ip)beveiligingscamera’s, observatie- en camera bewakingssystemen. Maar ook compacte camera’s die niet gelijk opvallen. Met een Netwerk Video Recorder (NVR) kunt u meerdere camera’s tegelijk weergeven en de beelden terugzien op uw scherm, ook via internet op uw smartphone.

Voor het bestellen van een camerasysteem, bent u bij Spijker iT op de juiste plek.

Wij bieden een breed assortiment aan topmerken voor de veiligheid in en rondom woning of bedrijfspand. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken om de veiligheid.

Vrijblijvende DEMO op locatie

Wij van Spijker iT vinden het belangrijk dat u van te voren weet wat u krijgt!

Daarom kunnen wij een live demonstratie geven door middel van een mobiele test unit met diverse camera’s. Hierdoor kunt u direct kunt zien wat voor beeld u krijgt. Daarmee komt u niet voor verassingen te staan. 

U zult verbaasd staan over de kwaliteit van de beelden. Neem nu contact met  ons op

Soorten camera systemen

Met een beveiligingscamera beschermt u uw en andermans eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Een beveiligingscamera online kopen vraagt de nodige voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid, zodat eventuele indringers of vandalen goed op beeld staan. Denk aan extra functies zoals nachtzicht, audio-opname en de mogelijkheid tot aansluiting op het LAN of WiFi-netwerk.

Voordelige upgrade van uw huidige analoge camera systeem

Heeft u een bestaand analoog systeem met coax kabel (RG59)? Dan is er met de Hyundai CCTV met HDTVI  DE oplossingen om uw oude analoge systeem op te waarderen naar  een FULL HD camerasysteem. Het grote voordeel hiervan is dat de huidige coax kabel opnieuw gebruikt kan worden.

Door de oude bekabeling her te gebruiken,  word er veel bespaard op de installatietijd. Hierdoor kan voor een verrassende aantrekkelijke prijs,  uw oude analoge CCTV systeem opgewaardeerd worden naar een FULL HD (1080p) camera systeem.