Zaterdag 26 maart 2017 Hard van Brabant 5e editie Pilot GPS tracking met App voor Andriod en Apple.

De EHBO’er maakte tijdens deze pilot gebruik van een waterdichte Sport GPS tracker. Deze Sport GPS tracker is voorzien van een SOS noodknop.

 

Sport GPS Tracker

Voor de sport GPS pilot zijn er 3 teams en een EHBO’er aangemeld.   De wedstrijd log  van de 10 uurs race is  kan teruggekeken worden via onderstaan venster. (De start is op +/-  21:42:00 je kunt de +/- knoppen gebruiken om in en uit te zoomen,)

De overige deelnemers maakten gebruik van een ander GPS monitoring systeem,

Tijdens het evenement is er een EHBO noodoproep geweest met een deelnemer welke niet meer mobiel was. Dit werd veroozaakt door een ongelukkige landing na een sprong over een sloot. Via de geïnstalleerde app  van het http://spijkerit.nl  Tracking systeem was  het team zo gelokaliseerd, de dichtstbijzijnde EHBO’er  werd aangestuurd via een locatie oproep op naar zijn mobiel. Deze oproep activeert de navigatie zodat de EHBO’er direct naar het slachtoffer kan! En deze was dan ook binnen afzienbare tijd bij de noodlottige deelnemer.

Al met al was dit een zeer geslaagde test!  Veel positieve reacties gehad van organisatie en deelnemers.
De organisatie had de hele dag een mooi overzicht van het deelnemers veld en de deelnemers gaven het aan  een veilig gevoel te vinden dat hun locatie bekend was in geval van calamiteiten.

Meer INFO?? Neem vrij blijvend contact op.