Smart Devices

Smart Home voor Installateurs.

 

 

De vraag naar Smart Home

 

De vraag naar Smart Home wordt steeds groter en de wensen en mogelijkheden steeds uitgebreider en complexer. Voor u als installateur een een complexe zaak. De vraag komt steeds vaker van de klant!

Uw klant wil een Smart Home. Maar dan wel eentje die betaalbaar is, voorzien is van alle gemakken, te bedienen via smartphone, tablet of PC. Maar zeker niet te vergeten. Ook te bedienen voor de oppas en Opa en Oma!  Oftewel een Smart Home dat werkt ! !

 

Wat kan Spijker iT voor u als installateur betekenen?

 

Wij kunnen u als installateur helpen om een Smart Home installatie met goed succes te maken, zodat u een tevreden klant heeft met een perfect werkende installatie.

We zijn niet afhankelijk van 1 merk.  We gebruiken onder andere LOXONE, xComfort van Eaton, Duotecno, eNet Smart Home,   NestKlik aan Klik uit. Voor elke situatie het perfecte systeem. Als het nu is voor een installatie in de Tuin, Het regelen van verwarming in diverse ruimtes, vakantie timers, camera’s, beveiliging.   Complete nieuwbouw woningen, renovaties. Draadloos en/of bedraad. Voor elke wens hebben wij de gewenste oplossing.

We hebben ruime ervaring en kennis met het programmeren en installeren van complexe installaties. Van klein tot groot! Als het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie.

Ook geven wij u indien gewenst advies over de installatie en montage van de Smart Home installatie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.