Tjeerd van Spijker

Tjeerd van Spijker

Ik wil de klant ondersteunen en informeren over de huidige mogelijkheden in de uitgebreide wereld van de IT.

Door mijn uitgebreide ervaring in de techniek, ben ik op de hoogte van de vele mogelijkheden om u te ondersteunen in de wereld van informatica.

Mijn ervaring leert dat er veel valt te verbeteren op dit gebied. Dikwijls bouw ik met mij klanten een relatie op. Dit door mee te denken met de klant en verder te kijken in wat er mogelijk is.

Dit voor een eerlijke prijs.

Ik heb vele jaren ervaring bij diverse werkgevers opgedaan in de  beveiliging, automatisering en installatietechniek.

Dit in de meest uiteen lopende disciplines, zoals camerasystemen, toegangscontrole, telecom, intercom, zorg, persoonsbeveiliging, multimediazuilen. Het onderhouden en opleveren van diverse servers voor opslag, koppeling, sturing, remote loggin, mail en web systemen.

In deze periode ben ik overal wel geweest: bij particulieren, bakker op de hoek, logopediepraktijken, C1000, AH, Ziggo, DHL, KPN, Defensie, Politie , Penitiare inrichtingen, diverse NAM locaties, BP, Shell, Gulf, AKZO, Thales, en ga zo maar door.

 

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op