Wie is Spijker iT?

Ik ben Tjeerd van Spijker,  de IT’er met een schroevendraaier.

De ITér met een schroevendraaier! ?

Omdat ik verder kijk dan mijn beeldscherm! Heeft u problemen met het netwerk, website of andere systemen? Dat pak ik ook meteen op! Waaronder het verplaatsen of aanleggen van een modem, camera, wifipunt of wat dan ook. E-mail op al uw apparaten in plaats van alleen op uw pc thuis? Daarom ook  ” ONE STOP IT OPLOSSINGEN “!

Van het kastje naar de muur?

Wie kent dat niet. De Internet-meneer kijkt niet naar de computer, de computer-meneer niet naar het camerasysteem en de  camera-meneer  niet naar de telefoon.  En U zit met een niet werkend systeem en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ook hier kan ik bij helpen!

Waarom Spijker iT?

Ik wil de MKB’er en ZZP’er ondersteunen in de IT wereld voor een eerlijke prijs. Waaronder het maken van websites, onderhouden en installeren van IT apparatuur in de breedste zin. En tegenwoordig is er steeds meer IT.  Denk aan camera’s, verlichting, draadloos netwerk, internet providers (en de verhuizing/wijziging hiervan), software, back-ups, “de Cloud”, remote inloggen, VPN verbindingen, domotica en ga zo maar door.

Het mooiste is om een systeem voor de klant maken en net even dat extra doen waarvan de klant roept “Dat had ik 10 jaar eerder moeten hebben” , in plaats van een systeem te leveren waar de klant maar aan moet wennen. Door de domotica kan er tegenwoordig steeds meer met IT. Maar het moet natuurlijk wel iets toevoegen.

Wat kan spijker iT?

Ik heb vele jaren ervaring bij werkgevers opgedaan in de beveiliging en automatisering, in de meest uiteen lopende disciplines, zoals camerasystemen, toegangscontrole, telecom, intercom, zorg, persoonsbeveiliging, multimediazuilen. Het onderhouden en opleveren van diverse servers voor opslag, koppeling, sturing, remote loggin, mail en web systemen.

In deze periode ben ik overal wel geweest: bij particulieren, bakker op de hoek, logopediepraktijken, C1000, AH, Ziggo, DHL, KPN, Defensie, Politie , Penitiare inrichtingen, diverse NAM locaties, BP, Shell, AKZO, Thales, en ga zo maar door.

 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend CONTACT op! En wees verrast wat Spijker iT voor u kan betekenen.