In samenwerking met RN Installatietechniek een mooi domotica systeem opgeleverd met Eaton xComfort.

 

Kijk voor meer info op

www.draadloosschakelen.nl/

Eaton xCmofort Smart Home Controller
Eaton xCmofort Smart Home Controller

 

xComfort – RF installatie

Het Eaton RF-systeem is een draadloos huisautomatiseringssysteem dat comfort, veiligheid en energiebeheer in de woonomgeving introduceert.Het systeem biedt perfecte en flexibele oplossingen voor de regeling van verlichting, zonwering en warmte in woningen en kleine kantoren. Waarschuwingsfuncties geven een gerust gevoel als u niet thuis bent, en u kunt via draadloze communicatie het energieverbruik van uw huis vanuit uw woonkamer zien en ook hoeveel energie er door eventueel aanwezige zonnepanelen opgewekt wordt.

Kijk voor meer info op

www.draadloosschakelen.nl/